'Halte Zwarteweg' spreekt Roel de Bruijn

De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ ontvangen donderdag in hun uitzending Roel de Bruijn, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ons Tweede Thuis. Onder andere gaan we in gesprek over de samenwerking, doelgroep en de toekomst.
Op dinsdag 20 juni jl. nam  Ons Tweede Thuis (OTT) de locatie van Heliomare aan de Zwarteweg over. Daarmee kreeg de locatie ook een andere naam. Onder de naam ‘Mendel’, naar de bekende bioloog van de nabij gelegen Mendelstraat, gaat het centrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel voortaan verder. De cliënten vonden het tijd voor een nieuwe naam en hebben deze zelf bedacht.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Roel de Bruijn (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 september 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×