'Echt Esther' over fotografie

Net zoals vorig jaar start ook dit seizoen van ‘Echt Esther’ met een uitzending over fotografie. De gasten aan tafel zijn bekende Aalsmeerders en fotografen: Arjen Vos​ (Aalsmeer Vandaag​), Judith Keessen​ (Judith Keessen Fotografie​) en Erik van den Brun (volg zijn beelden van Aalsmeer op Twitter en Instagram). We gaan het hebben over trends in de fotografie, de verandering die de journalistieke fotografie ondergaat en wat een foto juist die kracht geeft waardoor jij denkt: “Dat is een mooie foto! Geweldig!”
Natuurlijk ook aandacht voor de fotografen zelf, hun ‘eigen signatuur’ en hun favoriete onderwerpen. Het wordt een gesprek waar je met veel plezier voor kunt gaan zitten, met de muziek die past bij de gasten.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto’s: Erik van den Brun (boven), Arjen Vos (rechts)

Gepubliceerd: 4 september 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×