Radio Aalsmeer live vanuit de feesttent

Donderdag 7 en vrijdag 8 september zal Radio Aalsmeer live vanuit de feesttent van de Feestweek Aalsmeer haar uitzendingen verzorgen. Ron Leegwater (‘Vrijdagavondcafé’), Dennis Wijnhout (‘Hartelijk Zondag’) en Meindert van der Zwaard (‘Aalsmeer by Night’) zullen donderdagavond tussen 20.00 en 24.00 uur en vrijdagavond tussen 21.00 en 24.00 uur een rechtstreekse uitzending verzorgen vanuit de VIP-ruimte van de feesttent. Met sfeerimpressies, interviews met mensen van de organisatie, het publiek en natuurlijk de optredende artiesten. Zo hopen zij donderdagavond André Hazes jr, Thomas Berge, de 3Js en Maan te kunnen spreken en vrijdagavond o.a. met Ali B, The Originals en Broederliefde in gesprek te gaan. Twee avonden beleef je de achtergronden van het feest mee. ‘Live vanuit de Feesttent’ is rechtstreeks vanaf het Praamplein te beluisteren op Radio Aalsmeer.

Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 september 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×