Let's Go' start creatief

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan en dat betekent dat ook de zomervakantie van Let’s Go is afgelopen. Vrijdag zijn Kim en Laurens weer iedere week te horen.
Wat ga jij dit schooljaar doen? Een nieuwe sport, een muziekinstrument bespelen of ga je creatief aan de slag? Margot Tepas van de Werkschuit komt vrijdag je alles vertellen over het nieuwe creatieve seizoen van de Werkschuit.
Natuurlijk hoor je ook weer je favoriete hits voorbij komen! Heb je nog een zomerhit die je heel graag wilt horen? Laat het weten via de Facebookpagina, Twitter of Instagram!

Kom je ook langs?
Met de start van het nieuwe seizoen zijn Kim en Laurens weer opzoek naar leuke gasten voor in de studio. Dus heb je iets bijzonders meegemaakt? Ben je met je sportteam opzoek naar een nieuwe coach? Ga je met je klas een hele gave actie doen? Of heb je een muzikaal talent wat je heel graag wilt laten horen? Mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl en dan zien Kim en Laurens jou heel graag binnenkort in de studio.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 4 september 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×