Ook live vanaf het water bij de Pramenrace!

Op zaterdag 9 september vindt de 32ste Pramenrace plaats met als thema ‘Zoek het uit’. Voor de derde keer zal Radio Aalsmeer live de race verslaan vanaf het water. Met de goed herkenbare varende studio begeeft een heel team aan programmamakers zich middenin de pret op het water. Van de start aan de Pontweg tot aan de finish bij het Praamplein zijn ze erbij. Op deze manier is het, als u de Pramenrace niet zelf in levende lijve mee kunt maken, toch mogelijk een zo volledig mogelijke ervaring via de radio voorgeschoteld te krijgen. Radio Aalsmeer is van 12.00 tot 17.00 uur live te volgen via 105.9FM, radioaalsmeer.nl en 99.0 kabel.

Gepubliceerd: 7 september 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×