Erwin van der Terp 181ste gast ‘Door de Mangel’

Het nieuwe seizoen voor Aalsmeerse enige talkshow ‘Door de Mangel’ startte afgelopen maandag met Clementine Hemstede als 180e gast. Zij was uitgenodigd door Danielle Bubberman die het vorige seizoen afsloot. Heel eerlijk bekende Clementine dat zij hiet liefst actrice wil worden bij GTST, maar ook uitermate tevreden is met haar huidige werk bij een eco-drukker. Daarnaast is Hemstede zeer actief op social media: “Zo zit ik in een Facebookgroep met zo’n 400 meiden. We delen alles met elkaar en helpen elkaar soms zelfs door geld over te maken”, vertelde de Kudelstaartse enthousiast.
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Erwin van der Terp
Clementine heeft natuurlijk ook weer een opvolger gevonden. Op 11 september komt als 181ste gast Erwin van der Terp de studio. Hemstede kent hem van de scouting waar zij ook jaren actief is geweest. Ze wil in ieder geval weten hoe het nu met hem gaat, maar broedt nog even op een originele vraag. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×