Handlezeres Ira Nagel in 'Echt Esther'

Al van jongs af aan had handlezen Ira’s interesse. Dit heeft zij van haar spirituele oma die vroeger al goed was met kaart- en handlezen. Ira heeft na jaren van zelfstudie in de Westerse en Vedische handlijnkunde in 2014 ook een officiële opleiding hierin afgerond. Bij een handlezing krijg jij jezelf te zien door de ogen van Ira, waarmee ze een nieuw licht werpt op jouw talenten en valkuilen. Je handen veranderen met je mee, maar je blijft zelf de regisseur over jouw toekomst. Ira kan dus nooit je toekomst beïnvloeden, maar geeft je advies in de mogelijkheden. Meer over Ira en handlezen donderdag tussen 19:00 en 20:00 in ‘Echt Esther’. Deze uitzending werd opgenomen op 13 juli 2017.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 augustus 2017 om 10:28 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×