Makelaar Karin Eveleens op herhaling in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts de Kudelstaartse oud-atleet Richard Zethof. De familieman omschreef zichzelf als druk, loyaal en gedreven. Op de vraag of het leven met een kind met Down anders is, antwoordde Zethof: “Ja, het is anders. Het is eigenlijk andersom: alles wat hij kan, is op eens een overwinning. Je gaat anders in het leven staan. Wel blijf je je zorgen houden”. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Karin Eveleens
De gast in de uitzending van ‘Door de Mangel’ voor komende maandag is Karin Eveleens, Zij heeft een makelaarskantoor in Aalsmeer. Mieke Keessen die haar destijds uitnodigde wilde van haar weten of de huizenmarkt in Aalsmeer ook weer beter gaat. Het antwoord op deze vraag maandag 21 augustus a.s. vanaf om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karin Eveleens (eigen foto)

Gepubliceerd: 18 augustus 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×