Mona Keijzer in ‘Uur van Puur’ op Radio Aalsmeer

Deze week was Mona Keijzer in de radioshow ‘Uur van Puur’ van Anna-Maria Giannattasio. Keijzer is een bekend persoon in de landelijke politiek. Ze is de ‘powervrouw’ van de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Zoals ze zichzelf noemt in de uitzending: ‘een conservatief met een sociaal hart’. In de studio is ze open over haar beslissing om de politiek in te gaan, geeft ze volgtips voor op Twitter en legt ze uit waarom het eerlijk is om soms mensen te blokkeren op de social media kanalen. Een inspirerende uitzending!

‘Uur van Puur’ wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 augustus 2017 om 14:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×