Inbrekers aangehouden in Kudelstaart

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie Aalsmeer/Uithoorn dankzij een oplettende buurtbewoner twee vermoedelijke woninginbrekers aan kunnen houden. Dat meldt de politie op Facebook. De melder zag twee personen rondneuzen in de tuin van de buren. Nadat zij opgemerkt werden, gingen zij er echter snel vandoor en stapten verderop in de wijk in een auto gestapt waarmee zij snel weggereden.

Aangehouden
De inmiddels gearriveerde agent zag een een auto met hoge snelheid de wijk uitrijden. Daarop hebben andere agenten deze auto elders aan de kant kunnen zetten en de verdachten aangehouden.

Gereedschappen
De verdachten waren bezig in een tuin aan het Robend in Kudelstaart. Het zou mogelijk kunnen zijn dat zij in hun vlucht goederen of gereedschappen hebben weggegooid. Vindt u in de omgeving van het Robend goederen of gereedschappen, laat deze dan liggen, raak ze niet aan en bel de politie op 0900-8844.

Vakantieservice
Sluit uw deuren en ramen goed af. Als u op vakantie gaat, zorg dat uw woning er bewoond uitziet. Vraag een buurman of vriend om bijvoorbeeld de post op te ruimen. Ook kunt u gebruik maken van de vakantieservice van de politie.

Bij verdachte situaties, bel 112!

Bron: politie Aalsmeer/Uithoorn

Gepubliceerd: 31 augustus 2017 om 9:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×