Agente aangevallen in Amstelveen

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur  is de politie door een psychiater in Amstelveen gevraagd assistentie te verlenen bij een huisbezoek. Een van de patiënten draaide tijdens dit bezoek door en viel daarbij een agente aan. Zij werd vastgepakt en diverse malen in haar gezicht geslagen. Meerdere eenheden kwamen op de melding af en schoten hun collega te hulp.

De man is direct aangehouden en meegenomen naar het cellencomplex. Een andere man die mogelijk onder invloed van drugs was, is overgebracht naar het ziekenhuis. De agente is gewond geraakt en eveneens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe haar situatie is, is nog onbekend.

Foto: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 1 september 2017 om 17:44 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×