Anja van der Terp in de herkansing in ‘Door de Mangel’

Maandag 18 september zou de Aalsmeerse Anja van der Terp de gast zijn in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. De 182ste gast was uitgenodigd door haar zoon Erwin en hij wilde graag dat zijn moeder iets meer over de persoonlijkheidsstoornis borderline zou vertellen. Helaas was Anja door omstandigheden niet op tijd in de studio, waardoor op het laatste moment een herhaling is uitgezonden met begrafenisondernemer Jacco vd Laarse.

Komende maandag zal Anja alsnog plaatsnemen achter de microfoon. Zij wil graag meer vertellen over de persoonlijkheidsstoornis borderline. “Zij is ervaringsdeskundige en wil graag meer bekendheid genereren voor deze stoornis,” aldus haar zoon Erwin van der Terp. Meer hierover dus aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×