‘Echt Esther’ viert 25 jaar Wereldwinkel

De Wereldwinkel in Aalsmeer bestaat 25 jaar. Reden voor Esther Sparnaaij om de winkel in het zonnetje te zetten. In ‘Echt Esther’ schuiven donderdag bestuurslid Herman Beijerbergen en medewerkster Karin de Veij aan om te vertellen over wat de Wereldwinkel doet en betekent. Fairtrade is een belangrijk onderdeel van het ondernemen, dus op de inhoud daarvan zal uiteraard worden ingegaan. Vragen voor Karin of Herman? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karin de Veij (eigen foto)

Gepubliceerd: 25 september 2017 om 22:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×