Politieproject groepen 8 en weerbaarheid bij ‘Let’s Go’

Vrijdag ontvangen Kim en Laurens wel een heel bijzondere gast: de politie! Hoofdagente Kim van der Weij komt alles vertellen over het EPJO-project. Hiermee gaan zij langs de groepen 8 en leren ze alles over gezag, regels, respect en keuzes. Kim is benieuwd wat het project verder ten doel heeft en waarom de politie het belangrijk vindt om erover te vertellen op scholen. Natuurlijk gaat Kim ook vragen hoe het nou is om politieagent te zijn.

Verder komt vrijdag ook Ron van Raaphorst langs in de studio. Hij is al eerder te gast geweest over te vertellen over judo. Op 30 september geeft hij een weerbaarheidstraining en daar komt hij graag meer uitleg over geven. Want, wat is weerbaarheid eigenlijk en wat heb je eraan? Je hoort het allemaal vrijdag vanaf 18:00 op Radio Aalsmeer.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 25 september 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×