Hortensiakweker in Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel'

Maandag 25 september was de Aalsmeerse Anja van der Terp te gast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. De 182ste gast was uitgenodigd door haar zoon Erwin en hij wilde graag dat zijn moeder iets meer over de persoonlijkheidsstoornis borderline zou vertellen. Dat deed Anja ook. Zij stak niet onder stoelen of banken dat zij een ervaringsdeskundige is. Zij vertelde heel open over haar stoornis, maar ook hoe zij anderen helpt omgaan met psychische problemen. De crisiskaart speelt daarbij een belangrijke rol.
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Ard van Klaveren
Anja heeft natuurlijk ook weer een nieuwe gast gevonden. Ze vond het erg moeilijk maar met de hulp van presentatoren Mylène en Elbert Huijts werd Ard van Klaveren bereid gevonden komende maandag 2 oktober plaats te nemen achter de microfoon als 183ste gast. Zij wil graag van de Kudelstaartse hortensiakweker weten hoe hij zich onderscheid van andere kwekers.
Meer hierover dus aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 september 2017 om 22:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×