Bibliotheek houdt lezing over 'beelddenken'

De bibliotheek Amstelland organiseert op donderdag 21 september in de bibliotheek van Uithoorn een informatieve, ontspannen enzinvolle avond voor iedereen die meer wil weten over visueel- en talig leren en werken. Ons talige onderwijssysteem (luisterend en lezend leren) is lang niet voor alle leerlingen geschikt. Vooral de leerlingen die meer visueel zijn ingesteld hebben moeite met het talige denken. Hun intelligentie komt daardoor niet altijd tot zijn recht. Dit betreft veelal leerlingen met AD(H)D, dyslexie, ASS, hoogbegaafdheid of concentratieproblemen.

Tijdens de avond zal onderwijscoach Jantien Roël een paar eenvoudige testjes doen die inzicht geven in uw eigen denkvoorkeur en die van de ander. Bent u meer talig, of juist meer visueel ingesteld? En zegt dat iets over uw intelligentie? Is het één beter dan het ander? Op al deze vragen krijgt u antwoord.

Donderdag 21 september van 20.15-22.00 uur in Bibliotheek Uithoorn. Toegangsprijs voor bibliotheekleden: €5. Niet-leden betalen €7,50. Kaartjes kunt u online reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

Bron: Bibliotheek Amstelland

Gepubliceerd: 18 september 2017 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×