‘Echt Esther’ over angst, dwang en fobie

Donderdag gaat Esther Sparnaaij vanaf 19:00 in gesprek met Josine van Hamersveld en Anton Versluis, respectievelijk voorzitter en groepsbegeleider bij ADFstichting: de Angst, Dwang en Fobie stichting. Het is een patiëntenvereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met angst- of dwangklachten of een depressie. Een organisatie die voornamelijk draait op vrijwilligers. Zij worden allemaal getraind om goede informatie en advies te kunnen geven. Dankzij hun hulp en inzet kan deze vereniging lotgenoten blijven bijstaan. Wil jij hier graag meer over weten of heb je een persoonlijke vraag? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×