‘Halte Zwarteweg’ interviewt reisondernemer

De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ weten week in week uit bijzondere mensen voor de microfoon te halen. Ditmaal interviewen zij Peter Rietveld. Hij heeft een eigen reisonderneming genaamd P-Reizen. Dit reisbureau biedt speciaal op maat gemaakte vakantiebegeleiding aan voor mensen met een beperking. Hiermee onderscheiden zij zich van andere reisbureaus. Het motto van Rietveld is: u reist niet met ons, maar wij met u. Donderdag te beluisteren tussen zes en zeven uur.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 september 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×