Anja van der Terp vertelt over borderline in ‘Door de Mangel'

Maandag 11 september was hardcore-fan Erwin van der Terp een uur lang de gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. De 182ste gast was uitgenodigd door Clementine Hemstede en zij wilde graag van Erwin weten wat hij met € 50.000 zou doen. Zijn antwoord: een hardcore feest organiseren. Door de weeks is Van der Terp vrachtwagenchauffeur en in het weekend tourmanager van MC Da Mouth of Madness. “Ik zorg er voor dat alles in orde is voor zijn show”, aldus de Aalsmeerder. Daarnaast beheert hij meerdere Facebook-pagina’s, waaronder ‘Hardcore Nederland’ met bijna 41.000 leden.
Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Borderline
Erwin heeft natuurlijk ook weer een nieuwe gast gevonden. Hij hoefde niet ver te zoeken. Op 18 september komt als 182ste gast zijn moeder Anja naar de studio. Zij wil graag meer vertellen over de persoonlijkheidsstoornis borderline. Anja is ervaringsdeskundige en wil graag meer bekendheid genereren voor deze stoornis. Meer hierover dus aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 september 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×