‘Ron’s Vrijdagavond Muziekcafé’

Muziek, spelletjes en gezelligheid. Dan ben je bij Ron Leegwater aan het goede adres, want je vindt het allemaal iedere vrijdagavond op Radio Aalsmeer. Deze week onder andere de Soulshow-classic, Ron’s gezellige meezinger en een nummer 1 hit uit het Top 40 Hitarchief. Maar ook de hits van nu en de beste nummers uit de jaren 80 en 90. Daarnaast is er weer een kandidaat in het hilarische radiospelletje Soundmemory. Tien willekeurige geluiden, maar welke hoor je dubbel? Thuis mee raden is natuurlijk ook leuk, maar wil je een keer meedoen? Mail dan naar studio@radioaalsmeer.nl met in de titel Soundmemory. Volg ‘Vrijdagavondcafé‘ ook op Facebook, Twitter en Instagram voor de meest actuele informatie en prijsvragen.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 september 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×