Geslaagde Kick-Off startende ondernemers

Op donderdag 14 september jl. vond het Kick-Off event plaats van ZAAI Aalsmeer 2017 in The Beach in Aalsmeer. Tijdens de, grotendeels, interactieve avond werden potentiële nieuwe ZAAI-lingen en geïnteresseerden voorzien van informatie én deelden oud-ZAAI-lingen hun ervaringen. Meer dan 60 startende ondernemers waren op deze kick-off afgekomen. Zowel de nieuwe kandidaten als de organisatie hebben ontzettend veel zin om in oktober te starten.

Uithoorn
Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Aalsmeer Ad Verburg opende de bijeenkomst. Collega-wethouder Marvin Polak uit gemeente Uithoorn was ook aanwezig en deed de afsluiting. Wethouder Verburg: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. Het College wil de economie nog verder te versterken. Daarom hebben we dit mooie coachingstraject Zaai voor startende ondernemers ontwikkeld”. Ook een aantal startende ondernemers uit Uithoorn wil deelnemen aan het Aalsmeerse Zaai-traject.

Beginperiode
Gemeente Aalsmeer en Uithoorn willen investeren in startende ondernemers om de ondernemers daarbij te helpen dat zij kunnen groeien en een goed netwerk om zich heen kunnen creëren. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Ondernemers met durf, startende ondernemers, zijn van groot belang voor deze regio en voor Aalsmeer. Het gaat om zaaien, groeien en oogsten. De Masterclass Sales van het project ZAAI is openbaar.

Inschrijven als startende ondernemer aan dit coachtraject kan nog tot 1 oktober via de website van www.ZaaiAalsmeer.nl.

Bron: gemeente Aalsmeer
Foto: kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 21 september 2017 om 7:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×