Muziek op schoot bij kinderboerderij Boerenvreugd

Op woensdag 27 september is er om 9.30 uur op kinderboerderij Boerenvreugd een gratis kennismakingsles ‘Muziek op schoot’ voor kinderen van 1- 4 jaar met een begeleider. Samen met juf Kirsten zingen, muzikale spelletjes doen, bewegen op muziek en diverse instrumentjes ontdekken. Vervolgens gaat de groep naar buiten om een bewegingsspel te doen, om dieren te helpen voeren en het seizoen te ervaren. Mochten u en uw kindje de kennismakingsles leuk vinden: de herfstcursus gaat van start van 4 oktober t/m 8 november, gevolgd door een wintercursus van 15 november t/m 13 december. Aan de cursussen zijn wel kosten verbonden.

Het bestuur van Stichting Kinderboerderij Aalsmeer ondersteunt het initiatief. Het draagt bij aan de doelstellingen om mensen van allerlei leeftijden in contact te brengen met elkaar en met dieren. Dat dit op een speelse, muzikale manier gebeurt, juicht het bestuur van harte toe. Bij voorkeur wordt er lesgegeven in twee leeftijdsgroepen, op het niveau van de dreumesen en de peuters. Voor de gratis kennismakingsles wel graag aanmelden via: www.muziekopdeboerderij.webklik.nl.

Gepubliceerd: 21 september 2017 om 7:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×