Gratis halen en brengen op Schiphol verdwijnt

We brengen allemaal wel eens familieleden, vrienden of kennissen naar Schiphol. Vanaf zondag 1 oktober moet u echter rekening houden met veranderingen rond het parkeren op de luchthaven. Het gratis ophalen en wegbrengen tegenover de aankomsthal is vanaf 1 oktober niet meer mogelijk.

Parkeergarage P2 zal binnenkort worden gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe terminal. Deels komen de parkeerplaatsen van P2 terug in P1, maar de gratis parkeermogelijkheid zal daardoor verdwijnen. De kosten zullen 1 euro per 11 minuten of 5,50 euro per uur bedragen.

Bezoekers die met de auto naar Schiphol komen zullen derhalve rekening moeten houden met veranderingen en hogere parkeerkosten. De luchthaven zal in de beginperiode extra verkeersbegeleiders en parkeerassistenten inzetten.  Meer informatie op de website van Schiphol.

Foto: Schiphol (Bart Brussee)

Gepubliceerd: 30 september 2017 om 20:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×