Grote zoektocht naar drenkeling Westeinderplas

Vannacht heeft een grote zoektocht plaatsgevonden naar een drenkeling op de Westeinderplas. Zowel de politiehelikopter als twee duikteams van de brandweer hebben meegeholpen bij de zoektocht.

Traumahelikopter
Ook landde er een traumahelikopter met een Mobiel Medisch Team (MMT) aan boord op het surfeiland. Het slachtoffer werd na ruim een uur zoeken gevonden en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend gemaakt.

Vuur en Licht op het Water
De zoektocht vond plaats na afloop van de verlichte botenshow. Het evenement trekt duizenden bezoekers langs de vaarroute en het vuurwerk bij het surfeiland. Ook komen er honderden verlichte bootjes op het vuurwerk af die zich verzamelen op de plas om naar het vuurwerk te kijken. Het evenement is de aftrap van de jaarlijkse feestweek van Aalsmeer.

Foto: Laurens Niezen

Gepubliceerd: 3 september 2017 om 11:59 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×