Spectaculair vuurwerk opent feestweek

De Aalsmeerse feestweek 2017 is begonnen!
Zoals gebruikelijk op de eerste zaterdag in september was er ook dit jaar weer een grote braderie in het centrum. De Zijdstraat,  Dorpsstraat en een stukje van de Schoolstraat stonden vol met meer dan 150 kramen. Mede door het prima weer, was het behoorlijk druk en gezellig.

Verlichte boten
Een andere traditie is ‘Vuur en Licht op het Water’. Eén keer per jaar worden de Westeinderplassen verlicht door honderden boten. De stoet vaartuigen voer via de Kleine Poel en de Ringvaart naar de watertoren aan de Grote Poel. Daar ging de colonne voor anker om naar het jaarlijkse vuurwerk te kijken.

Mooiste vuurwerkshow
Niet alleen op het water, ook op de oevers rond de watertoren stond het publiek rijkelijk met de blik gericht naar het water. Het lijkt ieder jaar wel drukker te worden, ook dit keer kwamen duizenden mensen af op misschien wel de mooiste vuurwerkshow in Nederland. Het lukte de organisatie wederom een mooiere show neer te zetten dan vorige jaren. Aalsmeer genoot!

Foto’s vuurwerk: Davey Photography/ Davey Baas
Foto’s braderie: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 3 september 2017 om 22:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×