Handballers starten zaterdag nieuwe seizoen

Aanstaande zaterdag 9 september gaat de nieuwe BeNe-League competitie van start. Daarin spelen de zes beste teams uit de Nederlandse en de beste zes teams uit de Belgisch handbalcompetitie tegen elkaar.

Zaterdag start de Aalsmeerse trots Fiqas/Aalsmeer  om 19.00 uur tegen OCI-Lions uit het Limburgse Geleen. Op 28 augustus speelden beide ploegen al tegen elkaar om de Supercup. Die werd voor het tweede jaar op rij gewonnen door OCI-Lions.
Op zaterdag 16 september spelen de Fiqas mannen voor het eerst dit seizoen thuis in de Bloemhof, dan is de tegenstander Herpertz Bevo.

Voor de dames van Fiqas Aalsmeer begint het seizoen 2017/2018 in de Eerste Divisie op zondag 10 september met een thuiswedstrijd tegen het tweede damesteam van Virto/Quintus. De wedstrijd in de Bloemhof begint om 13.15 uur.

 

Gepubliceerd: 6 september 2017 om 7:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×