Hogere opbrengst KWF door hypermoderne collectebus

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Aalsmeer en Kudelstaart heeft maar liefst € 17.124,58 opgebracht. Onder andere dankzij de gulle giften van de Aalsmeerse en Kudelstaartse bevolking kan KWF onderzoeken naar behandeling en genezing van de ziekte kanker blijven financieren.

Moderne collectebussen
Penningmeester Marlien Smit van KWF Aalsmeer is trots op het resultaat: “We hebben in vergelijking tot vorig jaar 145 euro meer opgehaald, dus een prachtig resultaat.” KWF Aalsmeer deed deze collecte mee aan een landelijk ‘pilot-project’ om 10 hypermoderne collectebussen uitproberen. Met deze nieuwe bussen, ontwikkeld en in gebruik door meerdere goede doelen, kan ook met pinpas betaald worden. Een noodzakelijke ontwikkeling omdat steeds minder mensen contant geld in huis hebben. “Wat ons betreft was het een geslaagde test”, vertelt de penningmeester. “Met deze 10 bussen is ruim 10 procent van onze collecteopbrengst opgehaald, dat is fors meer dan met de gewone collectebus.”

KWF Korenmarathon
Als u de collectant heeft gemist, maar toch nog  een bijdrage wil leveren, dan kan dat. Op 8 oktober a.s. organiseert KWF Aalsmeer in Studio’s Aalsmeer de 2e KWF Korenmarathon. Met de aanschaf van uw toegangskaartje (€ 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa) heeft u niet alleen een geweldige dag met 45 optreden van 25 koren, maar steunt u ook het KWF! Meer informatie is te vinden op www.kwfaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 25 september 2017 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×