Nieuw seizoen “Exclusief bij Bob & Gon”

Met “LA DIETRICH” gaat de succesvolle zondagmiddag serie “Bob & Gon” in The Club van Studio’s Aalsmeer op 15 oktober weer van start. De zomer is voorbij en dat betekent dat u weer kunt gaan genieten van heerlijke concerten met een glas wijn en een hapje in The Club. “Exclusief bij Bob & Gon” wordt georganiseerd door stichting Crown Theater Aalsmeer. Er is een prachtig programma samengesteld door Peter, Bob en Gon met heel gevarieerde artiesten.

Zo is er op 19 november de Opera Familia, op 14 januari Sven Ratzke, op 18 februari  Marcel de Groot, op 25 maart Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten en tenslotte op 22 april Cor Bakker.

De 70 abonnementen zijn inmiddels al uitverkocht, maar losse kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf nu te krijgen bij Espago Aalsmeer, of te reserveren via een mailtje aan tickets@crowntheateraalsmeer.nl. De voorstellingen beginnen om 15.30 uur.

Foto:

Gepubliceerd: 11 september 2017 om 23:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×