Politie redelijk tevreden over verloop feestweek

De politie Aalsmeer-Uithoorn heeft op Facebook aangegeven tijdens het werk in en om de feesttent genoten te hebben van de verschillende soorten muziek. Zij waren de gehele week aanwezig om voor de veiligheid te zorgen. Desondanks hebben zij enkele keren moeten optreden. “Wij hebben meerdere opstootjes gehad waar wij tegen hebben opgetreden. Veel van deze opstootjes speelden zich af in de feesttent, waarna wij alleen hebben gezorgd dat de verwijderde personen netjes naar huis gingen”.

Wildplassen
Verder kregen zij te maken met het bezit van lachgaspatronen en lachgasflessen, wildplassen en moesten zij 1x een aanhouding verrichten vanwege het verstoren van de openbare orde. Op vrijdagavond heeft het verkeershandhavingsteam een alcoholcontrole gehouden. Hierbij is tegen 5 bestuurders proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed.

Negatieve lading
Ook dit jaar is de conclusie dat overmatig gebruik van alcohol voor een grimmige en agressieve sfeer kan zorgen. Deze momenten zorgen er voor dat het voor de bezoekers, organisatie, gemeente en politie een negatieve lading kan krijgen. Daarom roepen de agenten op er voor te zorgen dat deze week ook in de toekomst iets moois blijft.

Foto: Aalsmeer Vandaag (archief)

Gepubliceerd: 12 september 2017 om 7:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×