Cursus voor bestuurders van een scootmobiel

Met uw scootmobiel kunt u zelfstandig deelnemen aan het verkeer, maar weet u bijvoorbeeld wat de verkeersregels zijn die specifiek gelden voor een scootmobiel-bestuurder? Het verkeer wordt steeds drukker. Verkeersregels wijzigen en waar dient u zich aan te houden, welke positie neemt u in als bestuurder van een scootmobiel?En ook niet onbelangrijk; voelt u zich wel veilig in het verkeer? Heeft u de scootmobiel voldoende onder controle? Komt u drempels en/of obstakels tegen die maken dat u onzeker wordt op uw scootmobiel?

Scootmobielcursus
Veilig Verkeer Nederland afdeling Amstelveen-Amstelland organiseert op vrijdag 29 september samen met de Gemeente Aalsmeer een scootmobielcursus om u veiliger en met meer zelfvertrouwen aan het verkeer te laten deelnemen.

Twee delen
De cursus bestaat uit twee delen. Zo geeft een ervaren rijinstructeur geeft u uitleg over de verkeersregels en zijn er praktijkoefeningen.  e cursus heeft een informatief karakter. Het is dus geen examen. Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer en is voor u geheel kosteloos.

De cursus wordt gegeven in Sportcentrum De Waterlelie in Aalsmeer. Opgeven kan via: vvn.amstelland@gmail.com of 06-51813409.

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 4 september 2017 om 21:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×