Twee drenkelingen uit Amstelveense Poel gehaald

De politie in Amstelveen heeft vrijdagavond 15 september twee mensen uit de Amstelveense Poel naast het raadhuis gehaald. De twee personen werden door vier agenten en een voorbijganger op het droge gehaald. Er was ook een duikteam van de brandweer ter plaatse om te assisteren. Beiden slachtoffers werden gereanimeerd door de politie en daarna ambulancepersoneel. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk hoe de twee te water zijn geraakt, maar er bestaat een vermoeden dat het hier om een poging tot zelfdoding gaat.

Foto: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 15 september 2017 om 22:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×