Veel interesse voor nieuwe Burgemeester Kasteleinweg

Ruim 150 ondernemers en inwoners uit Aalsmeer en omgeving bezochten maandag 11 september de inloopbijeenkomsten over de plannen van het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid in het gemeentehuis in Aalsmeer. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de Provincie Noord-Holland samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Stadregio Amsterdam. Ook projectwethouder Jop Kluis en wethouder verkeer Robbert-Jan van Duijn waren bij deze bijeenkomst aanwezig.

De provincie presenteerde, samen met haar partners, de ontwerptekeningen van het project. Naast de tekeningen konden de bezoekers ook 3D-visualisaties van het project en een animatie over de nieuwe verkeerssituatie in Aalsmeer bekijken. Dit gaf belangstellenden een goed beeld van de toekomstige situatie, iets dat zeer gewaardeerd werd.

De impressies en de animatie zijn binnenkort te bekijken op de website en social media van de gemeente Aalsmeer en via www.hovasz.nl. Iedereen die geïnteresseerd is in het project en graag op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan zich aanmelden op www.hovasz.nl voor de digitale nieuwsbrief.

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 13 september 2017 om 21:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×