Wateroverlast na zware buien

Vrijdagavond 29 september trokken er zware regenbuien over de regio en kwam er in korte tijd veel water naar beneden. Op verschillende plaatsen in de omgeving ontstond er wateroverlast. Ook in Aalsmeer en Kudelstaart stonden er straten blank. Het KNMI gaf code geel af in verband met de zware buien die tevens gepaard gingen met onweer.

De brandweer moest er zelfs aan te pas komen op de Kerkweg. Door de hevige regenval was het water vanuit de kruipruimte de woning ingelopen. De Aalsmeerse brandweer heeft de kruipruimte leeggepompt om verdere schade aan de woning te voorkomen.

Foto: Brandweer Aalsmeer

Gepubliceerd: 29 september 2017 om 22:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×