Word een circusartiest in de herfstvakantie

Nog maar even en het is alweer herfstvakantie. Net zoals iedere andere vakantie organiseren Cultuurpunt Aalsmeer, de Binding en Sportservice Aalsmeer ook nu weer hun gezamenlijke CombiFun activiteit. En deze keer is het tijd voor wel een hele bijzondere editie. Het draait namelijk allemaal om circus. Op vrijdag 27 oktober kan er vanaf 11.00 uur onder leiding van de professionals van Circus Kristal de hele dag geoefend worden met acrobatiek, goocheltrucs en clown stunts. De dag zal afgesloten worden met een voorstelling voor de ouders en andere geïnteresseerden.

Tijdens het circusprogramma gaan de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 aan de slag met eenwielers, koorddansapparaten, evenwichtsbalken, jongleerballen, pisterekken en nog veel. Als de kinderen de basis onder de knie hebben, is het tijd om toe te werken naar een grote presentatie in een echte circuspiste in het sportcentrum De Waterlelie. De presentatie, die om 14.00 uur begint, is de grote finale van de dag en is vrij toegankelijk voor vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Inschrijven kan tot dinsdag 24 oktober via www.debinding.nl. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 100 kinderen! De kosten bedragen € 10,00 bij vooraf inschrijven en € 12,00 aan de deur.

Bron en foto: Cultuurpunt Aalsmeer

Gepubliceerd: 28 september 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×