'Dag van de Ondernemer' gevierd met vijftal sessies

Op 17 november is het de Dag van de Ondernemer en dit willen de Gemeente Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer gaan vieren. Ben jij ondernemer in de gemeente Aalsmeer dan ben je op 17 november welkom bij één van de vijf sessies. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: ‘Wij vinden het belangrijk om de ‘Dag van de Ondernemer’ te vieren en de ondernemers de erkenning te geven die ze verdienen, omdat zij een grote bijdrage leveren aan de economie. Maar ze leveren ook een grote bijdrage aan het sociale leven in Aalsmeer. Denk alleen maar aan al de sponsoring van sporten en evenementen.’

Vijf sessies
De vijf sessie die worden georganiseerd zijn:
– Powerworkshop timemanagement (MKB) door Martine Bron van MBee Communicatie & Advies. Tijdens de sessie wordt een gezond & stevig ontbijt geserveerd. Locatie: restaurant ZAAI Kweek en Eet, Oosteinderweg 287e Aalsmeer (nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
– Workshop ‘Slimmer Werken’ (MKB) door Jolanda Meijer van de Ruimtewinner uit Aalsmeer. Tijdens deze sessie wordt een  lunch geserveerd. Locatie: Restaurant ZAAI Kweek en Eet, Oosteinderweg 287e Aalsmeer (nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
– Innovatie en duurzaam ondernemen in de sierteeltsector door Jeroen Oudheusden, Executive Officer FSI2020. Tijdens dit gesprek wordt een lunch geserveerd. Locatie: Greenbalanz, Mijnsherenweg 38 Kudelstaart
– Social selling – Linkedin voor starters en start-ups  door Jeroen Franken van Blue Fish Social Media. Na de sessie een gratis profiel foto van jou gemaakt door Judith Keessen. Pizza en drinks zijn aanwezig. Locatie: Starters hub van de Studio’s Aalsmeer, Artiesteningang aan de Weteringstraat (op de hoek met Chrysantenstraat).
– Jumpstart sessie, het startersprogramma van Loogman BV, organiseert voor ZAAI Aalsmeer een inspiratiesessie door trendwatcher Richard Hooijdonk over de meerwaarde van kinderen en jongeren voor ondernemers.(Aanmelden helaas niet meer mogelijk. Sessie zit vol!)

Deelname is gratis en alleen voor ondernemers uit de gemeente Aalsmeer. Aanmelden kan per mail bij Wendy Masselink, accountmanager bedrijven Aalsmeer: w.masselink@aalsmeer.nl

Bron en foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 31 oktober 2017 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×