‘Echt Esther’ bespreekt fairtrade keurmerk

De titel FairTrade Gemeente toont aan dat een lokale overheid, winkels, bedrijven, horeca, organisaties en inwoners samen zorgen voor meer eerlijke handel. Een onafhankelijke jury heeft geoordeeld of gemeenten voldoen aan de zes campagnecriteria. Op woensdag 1 november krijgt Aalsmeer deze titel toebedeeld. Reden voor een gesprek met wethouder Jop Kluis​, Betty Kooij (werkgroep FairTrade gemeente Aalsmeer), Marleen van Arendonk​ (Holla Roses) en Sven Müller​ (Banketbakkerij Tearoom Ab Müller​). Deze ondernemers werken ook fair trade. Bent u nieuwsgierig wat dit betekent voor Aalsmeer? Luister dan naar ‘Echt Esther’ op donderdag 26 oktober.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 oktober 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×