Fysiotherapeut Wil Hofman in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag schoof de Kudelstaartse verpleegkundige Desiree Vreken aan tafel bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts. Spontaan, zorgzaam en lieverd waren de woorden die volgens Vreken het best bij haar passen. Na haar werk op de afdeling oncologie in het VU-ziekenhuis boetseert en fotografeert Desiree graag. Daarbij is de Aalsmeerse watertoren een van haar favoriete objecten. Op de vraag wat zij ooit nog eens wil doen, antwoordde zij resoluut: “Ballonvaren. Het liefst over Aalsmeers grondgebied, maar anders elders in Nederland.”

Ook Desiree is op zoek gegaan naar een nieuwe gast en gelukkig is haar dat gelukt. “Onlangs vierde Wil Hofman zijn 50-jarig jubileum als fysiotherapeut. Ik wil graag weten hoe hij dat zo lang heeft volgehouden”, aldus de verpleegkundige. Daarbij heeft zijn zoon onlangs het stokje van hem overgenomen en Vreken wil graag weten hoe hij dat vindt. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Wil Hofman (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 oktober 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×