Boeiend Gesprek terug in ‘Vrijdagavondcafé’

Deze vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur ontvangen Ron en Deborah onder andere de wijkagent van Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun. Van hem horen we het actuele politienieuws en preventieve beveiligingsadviezen. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en opmerkingen. Ook is Chiel Hollander te gast om alle ins en outs te vertellen over de komende Roparun. Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Verder speelt Ron weer het radiospelletje Soundmemory met een kandidaat die kans maakt op de mok met zijn/haar hele naam erop en is Deborah er met haar maandelijkse social media rubriek om exact 22.22 uur. Yvonne Wells spreken we over de Kudelstaartse voorstelling Calender Girls. Dit alles omlijst met vrolijke items en heel veel muziek.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Wijkagent Erik van den Brun terug van weggeweest met “Boeiend Gesprek” (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 oktober 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×