‘Let’s Go’ met kinderboerderij en Kinderburgemeestersdag

Afgelopen zaterdag ging Kinderburgemeester Derek naar de Landelijke dag voor Kinderburgemeesters in Delft. Vorig jaar vond deze dag voor het eerst plaats in Aalsmeer onder leiding van de 1e kinderburgemeester Vince en met Sophie als Kinderburgemeester. Vrijdag komt Derek bij Laurens en Kim vertellen hoe deze dag in Delft is geweest. Ook is Kim benieuwd naar waar hij nu druk mee is. Ook de Kinderboerderij Boerenvreugd komt langs. Zij organiseren a.s. zondag een hele griezelige dag op de kinderboerderij. Ze komen ons vertellen wat je allemaal kan doen. En natuurlijk is er swingende muziek, dus reden genoeg om je radio om 18.00 uur af te stemmen op Radio Aalsmeer.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kinderburgemeester Derek wordt gefeliciteerd door zijn voorganger Sophie (archief)

Gepubliceerd: 16 oktober 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×