FC Aalsmeer en Kinderboekenweek in ‘Let’s Go’

Onlangs besteedden Kim en Laurens aandacht aan de Grote Clubactie en de jeugdleden van FC Aalsmeer komen daar vrijdag veel meer over vertellen. Onder meer over hoe zij zoveel mogelijk geld gaan verzamelen voor hun club. Verder blijven we sportief, want weet jij wat het Hert, de Krab en de Zwaan zijn? Nee? Het zijn yoga-oefeningen en Aletta van YogAletta komt ons veel meer leren over yoga, want het zijn niet zomaar oefeningen. Tenslotte is de Kinderboekenweek begonnen en daar komt Connie Fransen van Bibliotheek Amstelland ons meer over leren. Er zijn namelijk allerlei griezelige activiteiten te doen in de bieb en welke boeken daar bij horen. Luister vrijdag om 18.00 uur dus lekker meer naar ‘Let’s Go’!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 3 oktober 2017 om 7:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×