De allereerste ‘Mark en Eric Show’

Een nieuw programma, speciaal voor Aalsmeerse jongeren. De ‘Mark en Eric Show’ stoomt je elke eerste vrijdag van de maand vanaf 19.00 uur klaar voor het weekend. De twee heren draaien hits van je eerste Hitzone-cd tot de nieuwste nummers uit jouw Spotify-lijst. Met uitblinkende studiogasten, komische spelletjes en interessante rubrieken, zit jij geheid twee uur lang aan de radio gekluisterd. Vrijdag 6 oktober is de officiële eerste show met daarin de organisatoren van het mega evenement Step by Step, Aalsmeerse brandweermannen en RKDES Vrouwen 1 als Team van de Maand. Verder bellen we met de praam die wel heel veel pech had tijdens de pramenrace en doen wij het belspel de Jongens van de Polder. De eerste vrijdag van de maand om 19.00 uur luister je dus naar Radio Aalsmeer.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 oktober 2017 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×