‘Vrijdagavondcafé’ speelt weer Soundmemory!

Deze week presenteert Ron Leegwater het altijd gezellige radiocafé met Caroline Baarse. Zij ontvangen gasten, doen interviews en geven veel uitgaanstips voor komend weekend. Maar voorop staat de muziek. Tussen 21.00 en 23.00 korte gesprekken met veel muzikale omlijsting en items. Dat maakt het geheel lekker luchtig om naar te luisteren. Ook zijn er items zoals de Twitterhit, het Top 40 Hitarchief, de gezellige meezinger en de Soulshow-classic. Gelachen wordt er ook. Zeker bij het hilarische radiospelletje Soundmemory, waarbij de kandidaat aan de telefoon de twee dubbele geluiden mag raden. Wil je ook een keer meedoen en kans maken op de mok met je hele naam ero? Stuur dan een mail naar studio@radioaalsmeer.nl. Interactief meedoen met Vrijdagavondcafé kan via Twitter, Facebook en Instagram. Daar vind je ook foto’s en meer leuke informatie.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 oktober 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×