Feestelijk Bob & Gon seizoen geopend met 'La Dietrich’

Zondag 15 oktober om 15.30 uur begint het theaterseizoen in Aalsmeer pas echt! Bob & Gon ontvangen in the club – het leukste kleinste theater van Nederland in Studio’s Aalsmeer – Wilma Bakker, die als La Dietrich haar publiek een heerlijke middag gaat bezorgen. Gastheer Bob van den Heuvel zag ‘La Dietrich’ meerdere malen in het prachtige Amsterdamse Art Deco Theater Tuschinski optreden . ‘Zo heerlijk om te zien en om naar te luisteren. Fantastisch dat zij nu naar Aalsmeer komt.’

‘The bedroom eyes’
De gasten van Bob & Gon worden door La Dietrich meegenomen naar de nachtclubs van Hollywood en Las Vegas, van Parijs, Berlijn en London en maken het magische leven mee van deze internationale ster met de ’the bedroom eyes.’ Voeg daar aan toe de inmiddels legendarisch woorden van schrijver Godfried Bomans; ‘Ik wou dat mijn vrouw maar één been had zoals dat van Marlene Dietrich.’ Dan weet u genoeg wat voor een middag u te wachten staat!

Rode draad
Maria Riva – de dochter van de door velen aanbeden actrice zangeres- schreef over het leven van haar moeder. Haar woorden vormen de rode draad van het programma.
Alle abonnementen voor “Exclusief bij Bob & Gon” zijn uitverkocht. Er zijn voor deze voorstelling nog wel enkele losse kaarten te koop voor € 21,50! Te verkrijgen bij Espago Ophelialaan 51 Aalsmeer, of reserveren via tickets@crowntheateraalsmeer.nl

Gepubliceerd: 2 oktober 2017 om 23:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×