Groep 8 Feest gaat verder in N201

Sinds mei 2012 is het feest voor alle groepen acht van Aalsmeer en Kudelstaart een groot succes. Het ‘Groep 8 Feest’ werd tot en met afgelopen jaar georganiseerd in Feesterij de Bok (voorheen Bon Ami). Omdat de eigenaren van Feesterij de Bok er mee stopten, moest de organisatie aan het begin van de zomervakantie op zoek naar een nieuwe locatie. Die locatie is gevonden in Club/Muziekcentrum N201.

Al elf Groep 8 Feesten zijn georganiseerd in de locatie aan de Dreef. Zes jaren Groep 8-ers hebben hier hun eerste feest mogen beleven. Elk feest was een groter succes dan de vorige en daarom willen wij de voormalig uitbaters van ‘Feesterij de Bok’ hartelijk bedanken voor hun medewerking de afgelopen jaren.

N201 nieuwe locatie
‘Het Groep 8 Feest 2017’ zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 februari. Club/Muziekcentrum N201 is de feestlocatie en deze is te vinden aan de Zwarteweg 90 te Aalsmeer. Samen met Sander Jongkind van de N201 is besproken hoe we het feest gaan organiseren. De opzet zal hetzelfde blijven als voorheen. Op de nieuwe website www.groep8feest.nl staat alle informatie. 

Gepubliceerd: 30 oktober 2017 om 21:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×