Kudelstaarter raakt rijbewijs binnen maand kwijt

Een Kudelstaartse automobilist heeft slechts kort van zijn rijbewijs en auto kunnen genieten. Nadat hij in de vroege zondagochtend van 29 oktober in Nieuw-Vennep onder invloed van alcohol een sloot was ingereden, mocht hij zijn drie weken geleden behaalde rijbewijs inleveren. Zijn auto is na slechts twee dagen rijplezier total los verklaard.

Nadat de opgeroepen brandweer hem en zijn bijrijdster uit de auto hadden gehaald en de twee waren nagekeken door ambulancepersoneel, moest de Kudelstaarter blazen. Uit die test bleek dat hij te veel had gedronken. Daarop heeft een forensisch arts in het ziekenhuis bloed bij hem afgenomen. In afwachting van de uitslag van dat onderzoek, is zijn rijbewijs, dat hij pas op 5 oktober had gehaald, ingevorderd.

Gepubliceerd: 30 oktober 2017 om 22:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×