KWF Korenmarathon levert €9225,- op

“Wat een fantastische dag”, “Wat hebben we genoten” en “Hartstikke bedankt voor deze geweldige dag”, waren uitspraken van koorleden en bezoekers na afloop van de KWF Korenmarathon afgelopen zondag. Meer dan 750 koorleden deden mee aan deze 2e versie van de KWF Korenmarathon. Met zo’n 450 bezoekers was het een drukte van jewelste in de diverse zalen en de grote Theaterzaal van De Studio’s Aalsmeer.

Dit jaar hadden 25 koren zich ingeschreven, maar helaas moest er één afhaken wegens ziekte van koorleden en daardoor vonden er geen 45 maar 44 optredens plaats.  Elk half uur viel er een koor te beluisteren op een van de vier locaties.

De dag werd afgesloten met een Grand Finale in de grote Theaterzaal. Op het toneel stonden Con Amore en Vivace klaar, die samen met ongeveer 500 mensen in de zaal, de slotliederen zouden zingen. Na het welkomstwoord van de voorzitter van KWF Aalsmeer, Jan Kwak, werd de song ‘The Rose’ van Bette Midler ingezet. Dit prachtige, gevoelige lied staat binnen het KWF symbool voor ‘een
nieuwe dag voor iedereen’ en is een hymne geworden voor heel veel KWF evenementen in het hele land.

Na de laatste klanken ‘The Rose’ was het moment daar, de onthulling van de voorlopige opbrengst van de dag. Op het scherm verscheen het fantastische bedrag van €9225. Jan Kwak en Marlien Smit overhandigden de cheque aan de vertegenwoordigers van KWF. Doordat een deel van de baropbrengst plus de opbrengst uit de collectebussen bij de garderobe nog bij het bedrag geteld zullen worden zou het bedrag misschien wel de €EUR 10.000,-.

Foto’s van het evenement staan binnenkort op Facebook en de site www.kwfaalsmeer.nl

Bron en foto: KWF Aalsmeer

Gepubliceerd: 11 oktober 2017 om 21:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×