Leuke prijzen te winnen voor kinderen bij ‘Let’s Go’

Nog een paar weekjes en dan komt Sinterklaas weer aan in Aalsmeer en Kudelstaart. Tijd om weer eens contact te leggen. Kim gaat proberen met de stoomboot te bellen om te horen hoe het daar is. Of het gaat lukken? Dat hoor je vrijdag. Om in de Sinterklaasstemming te komen start vrijdag ook “Raad het Sinterklaaslied”. Daarmee kan je een huisbezoek winnen van de Echte Pieten op 5 december. Wat moet je doen omdat te winnen? In de maand november hoor je tijdens elke uitzending van ‘Let’s Go’ een bekend Sinterklaasliedjes. Maar Joey heeft het liedje door de mixer gegooid en daardoor is het liedje helemaal vervormd. Hoor jij welke het is? Laat het dan weten via letsgo@radioaalsmeer.nl. Je kan de hele maand mee doen en op 24 november wordt de winnaar van het huisbezoek bekend gemaakt.

Hans en Grietje
Op 10 december staat de Hans en Grietje de Musical in Schouwburg Amstelveen. Kim belt vrijdag met de cast van deze musical. Ook mag ze 2x 2 kaarten weggeven voor deze super leuke voorstelling. Hoe kan je deze kaarten winnen? Natuurlijk weet iedereen dat het sprookje van Hans en Grietje over een heks en haar bijzondere snoephuisje gaat. Kim is benieuwd wat jouw favoriete snoep is. Maak een leuke en originele foto van jezelf met je favoriete snoep. Stuur deze naar letsgo@radioaalsmeer.nl of laat hem achter op de facebookpagina van Let’s Go. Onder de inzendingen verloten Kim en Laurens op vrijdag 10 november de 2x 2 kaarten.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 30 oktober 2017 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×