Meindert’s November Nineties in ‘Aalsmeer by Night’

Donderdagavond is er weer een extra lange uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren. Het programma keert, na de September Seventies en de October Eighties, in de maand november terug naar de muziek uit de jaren ‘90. Onder de naam ‘November Nineties’ presenteert Meindert van der Zwaard de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999. De vaste onderdelen zoals ‘De Nederlandse Top 10’  en ‘Oud & Nieuw’, gaan even buiten dit thema om, maar de ‘Tandenpoetsplaat’ en het laatste half uur ‘Aalsmeer Easy’ staan juist extra in het teken van deze negentiger jaren. Tijdens de extra lange uitzending voert ‘nineties’-muziek de boventoon. Suggesties en verzoeknummers uit de jaren ‘90 zijn altijd van harte welkom. Bel gerust tijdens de uitzending: 0297 32 58 58, of volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur (deze week dus al vanaf 20.00 uur!). Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 oktober 2017 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×