‘Echt Esther’ bespreekt het financiële systeem

Erik Schoel is donderdag te gast bij Esther Sparnaaij. In het dagelijks leven software engineer, vroeger een klasgenoot op de Graankorrel en net als Esther opgegroeid in Kudelstaart. Hij is geïntrigeerd door keuzes die mensen maken en eigenlijk ook door wie die keuzes worden beïnvloed. Simpel gezegd gaan we in gesprek over theorieën ten aanzien van wat er speelt in de maatschappij. Dit uur zetten we het vergrootglas op ‘het financiële systeem’. ‘Lening, schuld en rente’, in hoeverre is alles in ons leven doorspekt met deze drie elementen? Sta jij daar weleens bij stil? Is het dan nodig dat we daar over na denken? Dat gaat Esther vragen aan Erik Schoel. Heb jij ook een vraag? Mail hem door naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 oktober 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×