‘Door de Mangel’ ontvangt Cesar therapeute

Op maandagavond 23 oktober werd er een beetje gecheat in Aalsmeers enige talkshow ‘Door de Mangel’. De grondlegger van de fysiotherapie in de regio, Wil Hofman, is dan wel een Aalsmeerder in hart en nieren, maar tegenwoordig woonachtig in Petten. Toch komt de 186e gast nog 1½ dag per week naar Aalsmeer om zijn beroep uit te oefenen en dat al meer dan 50 jaar! De kernbegrippen die het best bij Hofman passen, zijn naar eigen zeggen: niet goed kunnen luisteren, observeerder en motivator. Het stukje communiceren met zijn cliënten vindt de fysiotherapeut belangrijk. “Eigenlijk zouden alle fysiotherapeuten ook een jaartje toneelschool moeten doen, om op die manier te leren hoe de boodschap overgebracht moet worden”, aldus de Aalsmeerse Pettenaar.

Marianne Buskermolen
Ook Wil is op zoek gegaan naar een nieuwe gast ook hem is het gelukt een opvolger te vinden. De volgende gast is een inspirerende dame waar Hofman een paar jaar mee samengewerkt heeft. Marianne Buskermolen is een Caesar therapeute met aandacht voor mindfullness en coaching van mensen. Wil Hofman zou het leuk vinden als zij iets meer vertelt over het door haar ontwikkelde ‘apenspel’. Of zij dat inderdaad gaat doen, hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marianne Buskermolen (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 oktober 2017 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×